FRANCISCO JOSÉ
SAN JOSÉ BARRERO
Publicacions (10) Publicacions de FRANCISCO JOSÉ SAN JOSÉ BARRERO
2024
2023
-
Thermal Susceptibility of Nickel in the Manufacture of Softeners
Processes, Vol. 11, Núm. 3
-
Variation, during Shelf Life, of Functional Properties of Biscuits Enriched with Fibers Extracted from Artichoke (Cynara scolymus L.)
Nutrients, Vol. 15, Núm. 15
2021
-
Operaciones unitarias en la industria agroalimentaria I
Universidad Católica de Avila
-
Operaciones unitarias en la industria agroalimentaria II
Universidad Católica de Avila
-
Tecnología del procesado de alimentos de origen animal
Universidad Católica de Avila
-
Tecnología del procesado de alimentos de origen vegetal
Universidad Católica de Avila
2018
-
Sensory evaluation of biscuits enriched with artichoke fiber-rich powders (Cynara scolymus L.)
Food Science and Nutrition, Vol. 6, Núm. 1, pp. 160-167
-
Texturometric determination of digestive biscuits
Journal of Food Measurement and Characterization, Vol. 12, Núm. 1, pp. 412-425
2005
-
Suspendidos. Por vez primera. Calidoscopio. Jardinería de cristal. Hecho. Hoy entre hoy. Falso
VI Certamen de relatos breves y poesía