Publicacións en colaboración con investigadores/as de Universidad de Burgos (21)

2015

  1. Enzymatic activity and conformational and morphological studies of four commercial lipases treated with supercritical carbon dioxide

    Journal of Supercritical Fluids, Vol. 97, pp. 51-62

  2. Kinetic study for the ethanolysis of fish oil catalyzed by Lipozyme® 435 in different reaction media

    Journal of Oleo Science, Vol. 64, Núm. 4, pp. 431-441

  3. Modificación enzimática de aceite de pescado en CO2 supercrítico

    II Jornadas de Doctorandos de la Universidad de Burgos: Universidad de Burgos. 10 y 11 de diciembre de 2015

  4. Producción de concentrados de acilglicéridos ricos en ácidos grasos omega-3

    II Jornadas de Doctorandos de la Universidad de Burgos: Universidad de Burgos. 10 y 11 de diciembre de 2015

2013

  1. Extraction of alkylresorcinols from wheat bran with supercritical CO 2

    Journal of Food Engineering, Vol. 119, Núm. 4, pp. 814-821

  2. Liquid-liquid equilibria for systems glycerol+sardine oil+tert-alcohols

    Fluid Phase Equilibria, Vol. 356, pp. 284-290