Publications en collaboration avec des chercheurs de Universidad de Burgos (21)

2015

  1. Enzymatic activity and conformational and morphological studies of four commercial lipases treated with supercritical carbon dioxide

    Journal of Supercritical Fluids, Vol. 97, pp. 51-62

  2. Kinetic study for the ethanolysis of fish oil catalyzed by Lipozyme® 435 in different reaction media

    Journal of Oleo Science, Vol. 64, Núm. 4, pp. 431-441

  3. Modificación enzimática de aceite de pescado en CO2 supercrítico

    II Jornadas de Doctorandos de la Universidad de Burgos: Universidad de Burgos. 10 y 11 de diciembre de 2015

  4. Producción de concentrados de acilglicéridos ricos en ácidos grasos omega-3

    II Jornadas de Doctorandos de la Universidad de Burgos: Universidad de Burgos. 10 y 11 de diciembre de 2015

2013

  1. Extraction of alkylresorcinols from wheat bran with supercritical CO 2

    Journal of Food Engineering, Vol. 119, Núm. 4, pp. 814-821

  2. Liquid-liquid equilibria for systems glycerol+sardine oil+tert-alcohols

    Fluid Phase Equilibria, Vol. 356, pp. 284-290