Microorganisms involved in unconventional alterations of wines during theirconservation

  1. A. Parra 1
  2. R. Escribano 2
  3. P. Garijo 2
  4. I. López-Alfaro 2
  5. R. López 2
  6. P. Santamaría 2
  7. A.R. Gutiérrez 2
  8. L. González-Arenzana 2
  1. 1 Dolmar Innova S.L. Paraje Micalanda, 26221 Gimileo, La Rioja, Spain.
  2. 2 Departamento de Enología, Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino (Gobierno de la Rioja, CSIC, Universidad de La Rioja)
Liburua:
Abstracts Book: International Congress on Grapevine and Wine Sciences

Argitaletxea: Instituto de las Ciencias de la Vid y del Vino

Argitalpen urtea: 2018

Orrialdeak: 109

Biltzarra: International Congress on Grapevine and Wine Sciences (1. 2018. Logroño)

Mota: Biltzar ekarpena