Facultad de Ciencias de la Salud
Fakultät
Susana
Sanz Cervera
Publikationen, an denen er mitarbeitet Susana Sanz Cervera (18)
2022
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Difficulties Associated with Small-Scale Production of Carbonic Maceration Wines
Fermentation, Vol. 8, Núm. 1
2017
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Comparison of Brettanomyces yeast presence in young red wines in two consecutive vintages
European Food Research and Technology, Vol. 243, Núm. 5, pp. 827-834
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Factores implicados en la alteración de vinos tintos por "Brettanomyces bruxellensis"
Zubía, Núm. 29, pp. 177-194
2015
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Factores implicados en la alteración de los vinos tintos por levaduras "Brettanomyces"
Enología 2.015: innovación vitivinícola
2014
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Influence of Winery Age and Design on the Distribution of Airborne Molds in Three Rioja Wine Cellars
American Journal of Enology and Viticulture, Vol. 65, Núm. 4, pp. 479-485
2013
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Analysis of airborne yeast in one winery over a period of one year
Food Control, Vol. 30, Núm. 2, pp. 585-589
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Comparison of culture media for the recovery of airborne yeast in wineries
Letters in Applied Microbiology., Vol. 57, Núm. 3, pp. 241-248
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Screening of yeast mycoflora in winery air samples and their risk of wine contamination
Food Control, Vol. 34, Núm. 2, pp. 261-267
2012
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Estudio comparativo de tres medios de cultivo utilizado para la recuperación de levaduras presentes en el aire
Avances en microbiología de los alimentos
2011
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Factors of influence in the distribution of mold in the air in a wine cellar
Journal of Food Science, Vol. 76, Núm. 3, pp. 169-174
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Presence of enological microorganisms in the grapes and the air of a vineyard during the ripening period
European Food Research and Technology, Vol. 233, Núm. 2, pp. 359-365
2010
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El diseño de la bodega: un factor determinante en la presencia de mohos en el aire
Enoviticultura, Núm. 6, pp. 18-23
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Role of the air in the distribution of mold in a wine cellar
Trabajos presentados con motivo del VII Foro Mundial del Vino: [recurso electrónico]. Logroño, La Rioja, España, 12, 13, y 14 de mayo de 2010
2009
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Presence of lactic bacteria in the air of a winery during the vinification period.
International Journal of Food Microbiology, Vol. 136, Núm. 1, pp. 142-146
2008
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Evolución de los mohos en el ambiente de una bodega durante una campaña vitivinícola
Trabajos presentados con motivo del VI Foro Mundial del Vino: [recurso electrónico]. La Rioja, 2008
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Presencia de levaduras en el aire de una bodega durante la vendimia 2006
Trabajos presentados con motivo del VI Foro Mundial del Vino: [recurso electrónico]. La Rioja, 2008
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The occurrence of fungi, yeast and bacteria in the air of a Spanish winery during vintage
International Journal of Food Microbiology, Vol. 125, Núm. 2, pp. 141-145
2005
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Estudio de las levaduras presentes en las instalaciones de distintas bodegas de la D.O.Ca. Rioja.
Avances de la ciencia y tecnología de los alimentos en los inicios del siglo XXI: [recurso electrónico]