ÁNGELA
GARCÍA SOLAESA
Publicaciones (38) Publicaciones de ÁNGELA GARCÍA SOLAESA
2024
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Nutritional composition and technological properties determining the quality of different cuts of organic and conventional Turkey meat
Poultry Science, Vol. 103, Núm. 12
2022
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Health-Related Quality of Life in Spanish Schoolchildren and Its Association with the Fitness Status and Adherence to the Mediterranean Diet
Nutrients, Vol. 14, Núm. 11
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Impact of microwave radiation on in vitro starch digestibility, structural and thermal properties of rice flour. From dry to wet treatments
International Journal of Biological Macromolecules, Vol. 222, pp. 1768-1777
2021
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Alimentación, actividad física y deportiva
Universidad Católica de Avila
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Calidad alimentaria
Universidad Católica de Avila
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Dry-heat treatment vs. heat-moisture treatment assisted by microwave radiation: Techno-functional and rheological modifications of rice flour
LWT, Vol. 141
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Higiene, legislación y seguridad alimentaria
Universidad Católica de Avila
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Impact of high-intensity ultrasound waves on structural, functional, thermal and rheological properties of rice flour and its biopolymers structural features
Food Hydrocolloids, Vol. 113
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Investigación en nutrición
Universidad Católica de Avila
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Soporte nutricional y unidad de nutrición hospitalaria
Universidad Católica de Avila
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Tecnología del procesamiento de los alimentos
Universidad Católica de Avila
2020
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Bioactive compounds of a wheat bran oily extract obtained with supercritical carbon dioxide
Foods, Vol. 9, Núm. 5
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Nutrición e inmunología
Universidad Católica de Avila
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Protein and lipid enrichment of quinoa (cv.Titicaca) by dry fractionation. Techno-functional, thermal and rheological properties of milling fractions
Food Hydrocolloids, Vol. 105
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Toxicología de los alimentos
Universidad Católica de Avila
2019
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Characterization of Quinoa Defatted by Supercritical Carbon Dioxide. Starch Enzymatic Susceptibility and Structural, Pasting and Thermal Properties
Food and Bioprocess Technology, Vol. 12, Núm. 9, pp. 1593-1602
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Green determination of brominated flame retardants and organochloride pollutants in fish oils by vortex assisted liquid-liquid microextraction and gas chromatography-tandem mass spectrometry
Talanta, Vol. 195, pp. 251-257
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Potencial de la harina de alpiste como ingrediente de alto valor nutricional para el desarrollo de alimentos sin gluten
Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019
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Tratamiento de granos de cereales y pseudocereales con tecnologías emergentes como estrategia para la mejora de la calidad y el valor nutricional de productos sin gluten
Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019
2018
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Effect of thermosonication batch treatment on enzyme inactivation kinetics and other quality parameters of cloudy apple juice
Innovative Food Science and Emerging Technologies, Vol. 47, pp. 71-80