Nut consumptions as a marker of higher diet quality in a mediterranean population at high cardiovascular risk

  1. Bibiloni, M.D.M.
  2. Julibert, A.
  3. Bouzas, C.
  4. Martínez-González, M.A.
  5. Corella, D.
  6. Salas-Salvadó, J.
  7. Zomeño, M.D.
  8. Vioque, J.
  9. Romaguera, D.
  10. Martínez, J.A.
  11. Wärnberg, J.
  12. López-Miranda, J.
  13. Estruch, R.
  14. Bueno-Cavanillas, A.
  15. Arós, F.
  16. Tinahones, F.
  17. Serra-Majem, L.
  18. Martín, V.
  19. Lapetra, J.
  20. Vázquez, C.
  21. Pintó, X.
  22. Vidal, J.
  23. Daimiel, L.
  24. Delgado-Rodríguez, M.
  25. Matía, P.
  26. Ros, E.
  27. Fernández-Carrión, R.
  28. Garcia-Rios, A.
  29. Zulet, M.A.
  30. Orozco-Beltrán, D.
  31. Schröder, H.
  32. Fitó, M.
  33. Bulló, M.
  34. Basora, J.
  35. Cenoz, J.C.
  36. Diez-Espino, J.
  37. Toledo, E.
  38. Tur, J.A.
  39. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
Nutrients

ISSN: 2072-6643

Año de publicación: 2019

Volumen: 11

Número: 4

Tipo: Artículo

DOI: 10.3390/NU11040754 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor

Objetivos de desarrollo sostenible